Cine este conectat? | În total sunt 42 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 42 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 63, Sam Sept 21, 2024 8:59 am |
Sondaj | | Cea mai buna arma | glock | | 0% | [ 0 ] | usp | | 0% | [ 0 ] | deagle | | 31% | [ 4 ] | mp5 | | 0% | [ 0 ] | galil | | 0% | [ 0 ] | famas | | 0% | [ 0 ] | m4a1 | | 38% | [ 5 ] | ak-47 | | 23% | [ 3 ] | awp | | 8% | [ 1 ] | "Krieg 550 Commando" / "D3/AU1" | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 13 |
|
|
| BaNcUrI bY .::G3n1uS::. | |
| | Autor | Mesaj |
---|
gNs Membri
| Subiect: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. Joi Ian 29, 2009 1:39 pm | |
| Un arab in Romania deschide o afacere mare si intalneste o tipa iar dupa cateva intalniri o cere in casatorie. Tipa: - Auzi, pai daca vrei sa ne casatorim trebuie sa o cunosti pe mama! Arabu: - Forte bine, Ahmed iubeste la tine. Se duc ei la masa si acolo.... mama: - Mai Ahmed, pai fata mea are nevoie de masina scumpa sa stea cu tine! Ahmed: - Nu problem, Ahmed iubeste, Ahmed plateste! Dupa o saptamana, Ahmed: - Uitati aici factura, i-am luat Touareg, BMW, Ferrari, Lamborghini. Mama: - Mai Ahmed, pai cu masinile astea ii trebuie si o vila! Ahmed: - Nu problem, Ahmed iubeste, Ahmed plateste. Dupa o saptamana, Ahmed: - Am luat vila la Roma Spania si Romania. Mama, suparata: - Pai mai Ahmed, la toate astea ficei mele ii trebuie un barbat cu penisul de 30cm! Ahmed: - Nu problem, Ahmed iubeste, Ahmed MAI TAIE!!! /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Un avion are probleme cu motorul, asa ca pilotul trimite echipajul sa se asigure ca toti pasagerii sunt asezati si cu centurile puse, in eventualitatea unei aterizari de urgenta. Cateva minute mai tarziu pilotul intreaba daca toata lumea e asezata si pregatita. - Toti sunt asezati si pregatiti, raspunde un membru al echipajului, mai putin avocatii, care se invart de colo colo si impart carti de vizita. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// COPIL prost scapat borcan zacusca:))(=)) | |
| | | Flaviu Administrator
| Subiect: Re: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. Joi Ian 29, 2009 1:48 pm | |
| | |
| | | master Semi God's
| Subiect: Re: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. Joi Ian 29, 2009 2:32 pm | |
| 2 romani in jungla.La un moment dat apar canibalii. Romani fug si canibali dupa ei. -Buna ziua romanilor, ce faceti -Lasati-ne in pace, nu ne mancati. -Stati linistiti, noi suntem vegetarieni, noi mancam numai marul lui Adam.
- Bula, cite porunci exista? - intreba profesorul. - Zece, domnule profesor. - Si ce se intimpla, daca nu respecti una dintre ele? - Ramin noua...
- Doi politisti patruleaza noaptea si deodata unul dintre ei cade intr-o gura de canal... P1: - Ba, scoate-ma de aici ... - Cel de-al doilea politist arunca cureaua de la pantaloni, iar celalalt se apuca de curea... P1: - Ba, acum trage... - Politistul scoate pistolul si trage. HIIII...
Bula la un politist: - Nene, hai sa-ti spun un banc cu politisti! - Bai, tu esti timpit EU sunt politist! - Stati calm ca vi-l explic pana il intelegeti
Bula tocmai iese din sediul militiei judetene si epuizat, se sprijina de un pom. Un trecator se apropie de el, intreband: - Nu va suparati, nu stiti unde se bate la masina ? - Nu stiu, pe mine m-au batut manual ...
sper sa va placa!! | |
| | | Flaviu Administrator
| Subiect: Re: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. Joi Ian 29, 2009 2:39 pm | |
| suuuper tare gg mah MAi Vino Si Cu Altele!!! NUMA FA TOPICURI DIFERITE!!!! | |
| | | master Semi God's
| Subiect: Re: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. Joi Ian 29, 2009 2:49 pm | |
| sa mai bag da trebuie sa le fac klumea sa le aranzes bag maine multe .cam cu ce ati vrea sa fie??haideti ziceti cv. cam ce var place! | |
| | | master Semi God's
| Subiect: Re: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. Joi Ian 29, 2009 3:15 pm | |
| 1. Bulă povesteşte la şcoală bătălia de la Rovine: - Mamă, să fi văzut ce era acolo! Tunuri, săgeţi, puşti... Mamă, i-au bătut românii pă turci de s-au c***t pă ei. Dar după aia i-au bătut turcii pă români de s-au c***t pă ei, apoi iar i-au bătut românii pă turci de s-au c***t pă ei, şi iar turcii i-au bătut pă români de s-au... - Bine, bine, mă Bulă, şi cum s-a terminat bătălia ? - Păi, cînd a venit pădurarul şi le-a zis "Ia căraţi-vă, mă, de-aici că mi-aţi împuţit pădurea!".
2.Cica era Bulă cu doi prieteni şi se tot lăudau care a avut cea mai bătrînă bunică. - Bunica mea a avut 78 de ani cînd a murit. - Slab, bunica mea a avut 94 de ani cînd a murit. Bula: - Şi mai slab, păi bunica mea a fost aşa de bătrînă încît a trebuit să o scoată tata în curte să o împuşte, că nu mai murea nicicum
3.Un oltean călătoreşte cu trenul împreună cu un negru. După un timp, olteanul zice: - Bre, da' eşti negru! - Da, zice negrul. Iarăşi tăcere. După un timp, olteanul zice: - Bre, da' de unde eşti? - Din Camerun. - Camerunu' ăsta-i departe? - Departe. Tăcere. - Auzi, bre, da' al cui din Camerun eşti? [scz daca cineva este oltean]
4.Olteanul merge la casa de bilete: - Vreau un bilet! - Unde? - Aici, în palmă! - Dar unde vreţi să mergeţi? - La cumnatu'meu. - Bine, bine, dar unde stă cumnatul dv.? - Lîngă nişte prieteni! - Dar în care sat? - În Scorniceşti. - Ia biletu'. Olteanul iese pe peron şi vede că trenul tocmai a ieşit din gară. Se mai uită o dată la tren, după care se uită la bilet şi spune rîzînd: - Tu poţi să pleci, biletu'-i la mine.
mai las si pe maine!! | |
| | | ASASIN V.I.P.
| Subiect: Re: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. Vin Ian 30, 2009 1:23 pm | |
| | |
| | | kRIsTiaNN Membri
Mesaje : 93 Data de înscriere : 28/01/2009 Localizare : Slatina
| | | | ASASIN V.I.P.
| | | | kRIsTiaNN Membri
| Subiect: Re: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. Sam Ian 31, 2009 2:28 am | |
| pai nu am zis cu suparare am zis mai sus " ca totusi sunt bune bancurile" nu vreiam sa se interpreteza altceva Asteptam mai multe bancuri | |
| | | master Semi God's
| Subiect: Re: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. Sam Ian 31, 2009 2:45 am | |
| 1.2 blonde se plimbă pe stradă. - Vezi barul ăsta? E deschis 24 de ore pe zi! - Ce proastă eşti! E deschis mai mult.
2.Pentru a se dovedi că blondele nu sînt proaste, s-a organizat o conferinţă de presă. O blondă a fost întrebată: - Cît face 1+1? Ea răspunde: - 5. Din sală se aude: - Mai daţi-i o şansă. Apoi este întrebată alta. Ea răspunde: - 2. Din sală se aude: - Mai daţi-i o şansă...
3.De ce nu poate o blondă să scrie numărul 11? Pentru că nu ştie pe care 1 să-l pună în faţă.
4.De ce a inventat Dumnezeu blonda? Simplu. Oaia nu era în stare să aducă o cutie de bere din frigider! Da' cum de a inventat Dumnezeu bruneta? Şi mai simplu, nici blonda nu era în stare să o aducă!
5.Moare mătuşa lui Bulă din Franţa şi îi lasă moştenire. După un timp, îl întreabă profesoara pe Bulă la şcoală: - Mă, Bulă, ce ţi-a lăsat mătuşa ta din Franţa moştenire? - (Calm) Două nutrii. - Ce, mă, nutrii? - (Nedumerit) Nu, două!
6.Bulă se însoară şi, după ceva timp, se întîlneşte cu vechii lui prieteni, care îl întreabă: - Băi Bulă, cum e nevastă-ta? - Cum să fie, este marfă, doar că este cam somnoroasă. De cîte ori ieşim pe stradă, cînd vede un bărbat bine, ea mereu spune: "Mamă, ce m-aş culca cu ăsta". | |
| | | kRIsTiaNN Membri
| Subiect: Re: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. Sam Ian 31, 2009 2:52 am | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BaNcUrI bY .::G3n1uS::. | |
| |
| | | | BaNcUrI bY .::G3n1uS::. | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |