Cine este conectat? | În total sunt 48 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 48 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 63, Sam Sept 21, 2024 8:59 am |
Sondaj | | Cea mai buna arma | glock | | 0% | [ 0 ] | usp | | 0% | [ 0 ] | deagle | | 31% | [ 4 ] | mp5 | | 0% | [ 0 ] | galil | | 0% | [ 0 ] | famas | | 0% | [ 0 ] | m4a1 | | 38% | [ 5 ] | ak-47 | | 23% | [ 3 ] | awp | | 8% | [ 1 ] | "Krieg 550 Commando" / "D3/AU1" | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 13 |
|
|
| eYd. vs kD. | |
| | Autor | Mesaj |
---|
kRIsTiaNN Membri
Mesaje : 93 Data de înscriere : 28/01/2009 Localizare : Slatina
| Subiect: eYd. vs kD. Mier Mar 11, 2009 2:13 pm | |
| de_nuke 1-16 pentru kD.
de_dust2 14-16 pentru kD
de ce nu le treceti ma...sau akuma pierdeti ? | |
| | | Uzzy V.I.P.
| | | | pOkI Membri
| Subiect: Re: eYd. vs kD. Joi Mar 12, 2009 9:18 am | |
| 1: sunt praf... deaia te`am facut la 1vs1 2: cand am jucat prima oara cu voi, 2 din jucatori erau rezervele pt ca nu erau toti on, si clanu e asta cand am jucat ieri, 3: e clanu meu! aduc ce oameni vreau 4: v`am batut de 2 ori la rand 5: jucam cu voi cand vrei, si cand avem oameni, sa nu zice dupaia ca iar am adus alti jucatori :-j 6: dc te`ai ofticat atat pt un joc ? | |
| | | kRIsTiaNN Membri
Mesaje : 93 Data de înscriere : 28/01/2009 Localizare : Slatina
| Subiect: Re: eYd. vs kD. Joi Mar 12, 2009 10:13 am | |
| "pretene" te oftici aiurea. cik eu cu poki suntem "praf" .....u ieri ai fost cel mai varza dak nu ar fi vipera si cu razer la voi.... din clanu vostru cel mai bun parca ar fi vipera si razer( care ati avut noroc ca a venit si el inapoi._....... dar si ala schioapata cateodata.... ..jucati aiurea....de aia am plecat cu poki din clan...si da aducem ce oameni vrem....line upu asta o sa fie 1 poki 2 funki 3 akurry (eu) 4 cNv 5 l!iozor
ca data trecuta l-ati vazut pe stefan in locu lu liozor....asta`i alta treaba...stefan era rezerva si nu aveam pe cn lua..
probleme?
pe nuke sunteti paraleli.....pe d2 mai miscati ..jucam la ce ora vreti pe inf , train , nuke ,d2 | |
| | | pOkI Membri
| Subiect: Re: eYd. vs kD. Joi Mar 12, 2009 10:18 am | |
| - kRIsTiaNN a scris:
- "pretene" te oftici aiurea. cik eu cu poki suntem "praf" .....u ieri ai fost cel mai varza dak nu ar fi vipera si cu razer la voi....
din clanu vostru cel mai bun parca ar fi vipera si razer( care ati avut noroc ca a venit si el inapoi._....... dar si ala schioapata cateodata.... ..jucati aiurea....de aia am plecat cu poki din clan...si da aducem ce oameni vrem....line upu asta o sa fie 1 poki 2 funki 3 akurry (eu) 4 cNv 5 l!iozor
ca data trecuta l-ati vazut pe stefan in locu lu liozor....asta`i alta treaba...stefan era rezerva si nu aveam pe cn lua..
probleme?
pe nuke sunteti paraleli.....pe d2 mai miscati ..jucam la ce ora vreti pe inf , train , nuke ,d2 si oricum stefan il face pe liozor:) vipera si razer sunt buni, restu... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: eYd. vs kD. | |
| |
| | | | eYd. vs kD. | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |