Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Jiji ... one man show ... dar avem nevoie de el?
Cateva bancuri I_icon_minitimeMier Apr 01, 2009 10:06 am Scris de dELTA1

» Raspunde Cu Cat la % Si Intreaba si u dupa raspuns
Cateva bancuri I_icon_minitimeSam Mar 21, 2009 8:44 am Scris de dELTA1

» Daca eram ..
Cateva bancuri I_icon_minitimeSam Mar 21, 2009 8:41 am Scris de dELTA1

» Joc:Cuvinte ce incap intro valiza!!
Cateva bancuri I_icon_minitimeVin Mar 20, 2009 7:37 am Scris de stropik

» eYd. vs kD.
Cateva bancuri I_icon_minitimeJoi Mar 12, 2009 10:18 am Scris de pOkI

» Info(legat de concurs)
Cateva bancuri I_icon_minitimeMier Mar 11, 2009 3:11 pm Scris de Uzzy

» eYd vs eB's
Cateva bancuri I_icon_minitimeMar Mar 10, 2009 1:20 pm Scris de Yr3Al^??

» Cerere admin :X adidas
Cateva bancuri I_icon_minitimeLun Mar 09, 2009 10:55 am Scris de Yr3Al^??

» Parteneri Comunitate
Cateva bancuri I_icon_minitimeLun Mar 09, 2009 4:50 am Scris de Yr3Al^??

Cine este conectat?
În total sunt 42 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 42 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 63, Sam Sept 21, 2024 8:59 am
Sondaj
Cea mai buna arma
glock
Cateva bancuri I_vote_lcap0%Cateva bancuri I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
usp
 0% [ 0 ]
deagle
Cateva bancuri I_vote_lcap31%Cateva bancuri I_vote_rcap
 31% [ 4 ]
mp5
 0% [ 0 ]
galil
 0% [ 0 ]
famas
 0% [ 0 ]
m4a1
Cateva bancuri I_vote_lcap38%Cateva bancuri I_vote_rcap
 38% [ 5 ]
ak-47
Cateva bancuri I_vote_lcap23%Cateva bancuri I_vote_rcap
 23% [ 3 ]
awp
Cateva bancuri I_vote_lcap8%Cateva bancuri I_vote_rcap
 8% [ 1 ]
"Krieg 550 Commando" / "D3/AU1"
 0% [ 0 ]
Total voturi : 13
Voteaza sa Fim Mai multi!
Top 100 Counter-Strike BesTiaL

Vote on the Counter Strike Top 200
Counter Strike Top 200 - Maps | Skins | CD Keys | Sprays | Bots

Cateva bancuri

In jos 
AutorMesaj
Flaviu
Administrator
Flaviu

Data de înscriere : 24/01/2009

Cateva bancuri Empty
MesajSubiect: Cateva bancuri   Cateva bancuri I_icon_minitimeMar Ian 27, 2009 1:38 pm

Cocoşul organizează o şedinţă cu găinile. Despachetează o cutie şi scoate din ea un ou de struţ. - Nu vreau să vă critic, dar nu strică să fiţi la curent cu ce este în stare concurenţa!

Femeia merge în piaţa de animale. Vrea să facă o suprinză soţului. - Bună ziua, doamnă! - Bună ziua, aş dori un papagal. - Din păcate, doar un singur papagal avem. Adevărat că pînă acum a trăit la un bordel, dar este foarte drăguţ. Femeia îl cumpără. Acasă îl acoperă şi îşi aşteaptă soţul iubit. Soţul ajunge acasă, intră în cameră, soţia ia bucata de cîrpă de pe colivie. Papagalul se uită jur împrejur şi spune: - Hm... cameră nouă, hm... pat nou, hm... curvă nouă. Salut, Gheorghe!

Animalele pun întrebări lui Dumnezeu. Întreabă elefantul: - Eu de ce am pielea aşa groasă? - Ca să te apere de toate, de exemplu nici ţânţarul nu te poate pişca. Întreabă girafa: - Eu de ce am gîtul aşa de lung? - Aşa ajungi şi frunzele care se află la mare înălţime. Găina nervoasă: - Nici nu încerca să-mi explici, ori oul îl faci mai mic, ori gaura mai mare.

Se plimbă iepuraşul prin pădure. Şi ursul se plimbă prin pădure. Hop, prinde iepuraşul şi-l bate. Pe acolo trece călare un cavaler, pe un cal negru, cu mască neagră, cu pelerină neagră. Se opreşte, snopeşte în bătaie ursul, îşi scoate apoi sabia şi face un Z mare în blana lui. Apoi se urcă pe cal şi pleacă mai departe. Iepuraşul cu greu îşi revine, şi şopteşte: - Mulţumesc, Zuperman!

Cineva bate la uşă. Tipul deschide uşa, se uită în stînga, nimeni. Se uită în dreapta, nimeni. Se uită în jos, atunci vede melcul pe ştergător. Îl prinde şi-l aruncă pe partea cealaltă, în iarbă. Trec zece ani, iar bate cineva la uşă. Tipul deschide uşa, pe ştergător melcul, care întreabă: - Auzi, ai ceva cu mine?

Merge acasă motanul împreună cu iubita, după o noapte plină de evenimente. Motanul nu se poate stăpâni şi miaună: - Oh, iubiţica mea, aş muri pentru tine. Pisicuţa îi aruncă o privire incitantă şi întreabă: - Bine, dar de cîte ori?

În curtea ţărănească, una dintre găini a ouat un ou de jumătate de kilogram. - Ne spui şi nouă cum ai reuşit? o întreabă celelalte găini. - Secret de familie. - Proiecte pe viitor? - Voi oua un ou de un kilogram. Îl întreabă şi pe cocoş cum au reuşit. - Secret de familie. - Şi care-ţi sunt proiectele pe viitor? - Să pocesc mutra struţului.

Un român pleacă în SUA pentru a se angaja. El găseşte de lucru la o grădină zoologică. Trebuia să poarte în fiecare zi un costum de maimuţă. Într-o zi, cade din greşeală în cuşca unui leu. Înspăimîntat, începe să ţipe: - Ajutooooooor! La care leul îi spune: - Taci dracului că ne pierdem slujba.

Un tip bate la poarta unei case. Un cîine se ridică în două picioare şi-i spune: - Stăpînul nu e acasă! Tipul leşină de spaimă. Cînd îşi revine, îl întreabă pe cîine: - Pai, dacă eşti cîine, de ce nu latri? - N-am vrut să te sperii!

O bătrînă rîmă se confesează alteia: - De 20 de ani trăiesc cu el şi abia acum am observat că este un şiret...

Un tip speriat intră într-un restaurant: - Al cui este pitbull-ul de la intrare? Un tip îi răspunde plictisit: - Este al meu, care-i problema? - Sînt dezolat, dar caniche-ul meu tocmai l-a ucis pe al dv. - Imposibil, cîinele meu să fie omorît de un caniche... Mă faceţi să rîd. Cum se poate ca o javră prăpădită să-i facă asta fiarei mele? - Cred că pitbull-ul dv. s-a înecat în timp ce îmi mînca caniche-ul.
Sus In jos
https://hunedoara.all-up.com

Cateva bancuri
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Diverse Pe Forum :: Bancuri-
Mergi direct la: