Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Jiji ... one man show ... dar avem nevoie de el?
Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeMier Apr 01, 2009 10:06 am Scris de dELTA1

» Raspunde Cu Cat la % Si Intreaba si u dupa raspuns
Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeSam Mar 21, 2009 8:44 am Scris de dELTA1

» Daca eram ..
Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeSam Mar 21, 2009 8:41 am Scris de dELTA1

» Joc:Cuvinte ce incap intro valiza!!
Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeVin Mar 20, 2009 7:37 am Scris de stropik

» eYd. vs kD.
Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeJoi Mar 12, 2009 10:18 am Scris de pOkI

» Info(legat de concurs)
Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeMier Mar 11, 2009 3:11 pm Scris de Uzzy

» eYd vs eB's
Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeMar Mar 10, 2009 1:20 pm Scris de Yr3Al^??

» Cerere admin :X adidas
Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeLun Mar 09, 2009 10:55 am Scris de Yr3Al^??

» Parteneri Comunitate
Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeLun Mar 09, 2009 4:50 am Scris de Yr3Al^??

Cine este conectat?
În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 63, Sam Sept 21, 2024 8:59 am
Sondaj
Cea mai buna arma
glock
Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_lcap0%Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
usp
Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_lcap0%Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
deagle
Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_lcap31%Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_rcap
 31% [ 4 ]
mp5
 0% [ 0 ]
galil
 0% [ 0 ]
famas
 0% [ 0 ]
m4a1
Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_lcap38%Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_rcap
 38% [ 5 ]
ak-47
Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_lcap23%Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_rcap
 23% [ 3 ]
awp
Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_lcap8%Aici este regulamentul clanului!!! I_vote_rcap
 8% [ 1 ]
"Krieg 550 Commando" / "D3/AU1"
 0% [ 0 ]
Total voturi : 13
Voteaza sa Fim Mai multi!
Top 100 Counter-Strike BesTiaL

Vote on the Counter Strike Top 200
Counter Strike Top 200 - Maps | Skins | CD Keys | Sprays | Bots

Aici este regulamentul clanului!!!

In jos 
+2
Yr3Al^??
Flaviu
6 participanți
AutorMesaj
Flaviu
Administrator
Flaviu

Data de înscriere : 24/01/2009

Aici este regulamentul clanului!!! Empty
MesajSubiect: Aici este regulamentul clanului!!!   Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeSam Ian 24, 2009 3:17 pm

1. Oricare membru al clanului este rugat sa aduca noi jucatori in clan.
2.In lipsa unui membru (5zile) este rugat sa anunte ca va lipsi o perioada.
3.Nici un membru nu are voie sa se contrazica cu sefii clanului(eliminare din clan pe o perioada de 1 saptamana)
4.In unele meciuri vom avea nevoie de steam original si vor fi alesi doar cei care vor avea.
5.In inainte de un meci sefii clanului vor face o conferinta.
6.Echipa va fi : de 5 jucatori si 2 rezerve,dar nu tot timpul.
7.In fiecare meci sefii clanului vor participa,dar va fii posibil ca unii dintre ei sa nu fie prezenti.
8.In lipsa sefilor cel care va prelua comanda va fi ales de sefi in lipsa lor.

Pt. mai multe informatii cadariu_angelo sau vancu_andy
Sus In jos
https://hunedoara.all-up.com
Yr3Al^??
Moderator
Yr3Al^??

Data de înscriere : 25/01/2009
Varsta : 31
Localizare : r3ShiTzaa ...

MesajSubiect: Re: Aici este regulamentul clanului!!!   Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeLun Ian 26, 2009 4:15 am

deacord !! cheers .............. o sa respect cat pot de bine Embarassed
Sus In jos
http://www.eydr.tk/
Uzzy
V.I.P.
Uzzy

Data de înscriere : 24/01/2009

MesajSubiect: Re: Aici este regulamentul clanului!!!   Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeLun Ian 26, 2009 4:43 am

Vreau sa vad asta de la toti membrii
Sus In jos
kRIsTiaNN
Membri
kRIsTiaNN

Data de înscriere : 28/01/2009
Localizare : Slatina

MesajSubiect: Re: Aici este regulamentul clanului!!!   Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeSam Ian 31, 2009 9:30 am

da uzzy ar fi bn Wink Wink

da si niste strategii facute din inainte...ar fi si mai bune I love you I love you I love you
Sus In jos
Myst
Membri

Data de înscriere : 25/01/2009

MesajSubiect: Re: Aici este regulamentul clanului!!!   Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 2:44 pm

Ok,
3.Nici un membru nu are voie sa se contrazica cu sefii clanului(eliminare din clan pe o perioada de 1 saptamana)
5.In inainte de un meci sefii clanului vor face o conferinta.

Acestea nu se respecta Smile , cel putin eu nu am patit nimik, iar nu cred ca am avut immunitate in legatura cu 3;
Nu am fost chemat la nici o conferinta decat "hai joci ?.. intra ..." pe steam
P.S. Corecteaza regulile, ai greseli de exprimare "5.In inainte..."
Sus In jos
ASASIN
V.I.P.
ASASIN

Data de înscriere : 29/01/2009

MesajSubiect: Re: Aici este regulamentul clanului!!!   Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 4:56 pm

Mi se par destul de bune regulile Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aici este regulamentul clanului!!!   Aici este regulamentul clanului!!! I_icon_minitime

Sus In jos

Aici este regulamentul clanului!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» De Aici Downloadati Cs 1.6 DigitalZone

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Comunity Clan :: Clanul eYd :: Regulament Clan-
Mergi direct la: